aaaa.lv

ELECTROLUX EC 2200AOW

Cena:
Pārdošanas cena: 228,99 €

Pasūtīt preci

Apraksts

Ražotājs: ELECTROLUX

Augstums:87 cm Enerģijas patēriņa klase:A+ Saldētavas tilpums:210 l No Frost (Frost Free):Nav Displejs:Nav

Apskatīt visus raksturojumus

Apraksts: ELECTROLUX EC-2200AOW1 saldētava

Saldētava ar augšas ielādi, Enerģijas patēriņš: A+ klase (238 kW/ gadā), Kopējais izmantojamais tilpums - 210 l (****), mehāniska vadība, 2 grozi, manuala atkausēšana, vakuuma ventīlis, ātrā sasaldēšana, sasaldēšanas jauda 14 kg/ 24h., temperatūras uzturēšana pie izslēgtas elektrības - 35 st., iekšējais apgaismojums, temperatūras paaugstināšanās gaismas signalizācija, iebūvētais kondensators, trokšņa līmenis 42dB(A), krāsa - balta, izmēri (AxPxDz) 87х80х67 cm.

 

Saldētava ar augšas ielādi 

Ietilpīgā horizontālā saldētava ar ielādi no augšas Electrolux EC-2200AOW1 ļauj sagatavot produktu (gaļu, zivi, pusfabrikātus) krājumus lielai ģimenei ilgākam laikam, kā arī sagatavot dārzeņus, ogas un sēnes ziemas periodam. Šim mobilam „pagrabam” atradīsies vieta ne tikai vasarnīcā vai privātmājā, bet arī dzīvoklī uz balkona. Šāda saldētava ir daudz efektīvāka, ekonomiskāka un ietilpīgāka nekā vertikālās saldētavas, kā arī tai ir dažādi plaukti un nodalījumi ērtai produktu uzglabāšanai. 

 

A+ - ekonomiskais saldētavas variants

Saskaņā ar Eiropas Savienības ekodizainu, saldētava Electrolux EC-2200AOW1 pieder pie A+ klases, un ļauj ekonomēt elektroenerģijas patēriņu, saglabā ekoloģisko balansu, un tai pašā laikā efektīvi pilda saldēšanas, ilgas uzglabāšanas un vitamīnu saglabāšanas funkcijas. 

 

Mehāniskais vadības tips

Tas ir drošs, pierasts un vienkāršs veids saldētavas Electrolux EC-2200AOW1 temperatūras regulēšanai. Ar vienu slēdža pagriezienu Jūs uzsākat sarežģītus saldēšanas un atsaldēšanas procesus, kuri ļauj saglabāt svaigumu un vitamīnus uzglabājamos produktos. 

 

Ātra sasaldēšana 

Saglabājiet visas labākās produktu īpašības un vitamīnus ar ātrās sasaldēšanas funkciju, kas ir pieejama Electrolux EC-2200AOW1saldētavā. Pirms produktu ievietošanas saldētavā (aptuveni 4 – 5 stundām) uzstādiet „ātrtās sasaldēšanas” programmu, kura samazinās saldētavas temperatūru un sagatavos to jaunu produktu ievietošanai tajā. Tādā veidā jaunie produkti ātri sasaldēsies un nenodos savu siltumu jau saldētavā esošajiem krājumiem. Pēc 24 stundām uzstādiet saldētavu parastajā darba režīmā.

images-(1)47